Drie specialisten in de prefab bouw hebben hun kennis en ervaring gebundeld en met trots kunnen wij uw mededelen dat hiermee Prefab Betonmontage Europa V.O.F. per 1 januari 2017 van start gaat.

Prefab Betonmontage Europa V.O.F. is een samenwerkingsverband tussen Gerrit de Vries, Michael Rudolph en Guus van Zijtveld. Gezamenlijk bieden zij jarenlange ervaring in zowel de montage, als alle voorkomende prefab bouw disciplines en de daarbij behorende uitvoering voor de woning- en utiliteitsbouw.

Door onze zeer uitgebreide ervaring, pragmatische aanpak en focus op kwaliteit heeft u met Prefab Betonmontage Europa een partner waarbij elk prefab bouwproject succesvol is en naar ieders tevredenheid wordt afgerond. Door het vooraf maken van goede en degelijke afspraken met alle partijen in het bouwtraject, voorkomen wij dat er vertraging kan oplopen. En door onze gezamenlijke jarenlange ervaring kunnen wij problemen vooraf overzien, deze oplossen en zo de voortgang ongehinderd door kan laten gaan.